Hinnasto

Meillä on käytössä elektroninen Ski Data -hissilippujärjestelmä. Jos sinulla ei vielä ole Ski Data -korttia tulee sellainen hankkia, hinta on 6 euroa. Samaan korttiin ladataan aina uusi voimassa oleva lippu. Säilytä kortti hyvin (vältä sitä saamasta lämpöä) ja muista ottaa se aina mukaasi kun tulet laskettelemaan. Jos korttiin tulee toimintahäiriö, se vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Suomessa voit samaan korttiin ladata hissilippuja useimmissa hiihtokeskuksissa. Kortti käy myös Ruotsissa, Norjassa ja useimmissa muissa Euroopan maissa. Ski Data -kortteihin voi ladata lasketteluaikaa myös suoraan internetistä. Ellivuoressa voi ladata hissilippuja myös muista keskuksista ostettuihin Ski Data kortteihin! SkiData keskukset Suomessa: Ellivuori, Ruka, Pyhä, Levi, Ylläs, Tahko, Messilä, Olos, Pallas, Salla, Luosto, Iso-Syöte, Kasurila, Peuramaa, Talma, Serena, Koli, Vuokatti, Syötekeskus, Vihti, Sveitsin Hiihtokeskus. Osa Ellivuoren korteista toimii myös Axess -järjestelmässä.

Huom!

Hotellin puolen ala-asemalla ei ole lipunmyyntiä, osta lippu päärinteen puolelta. Pyytäessäsi pääset myös hotellin hisseillä kerran maksutta ylös, jotta voit käydä ostamassa lipun päärinteen ala-asemalta.

Hissiliput 2022-2023

Aikuiset Lapset 7-11 v ja seniorit
Koko päivä40€35€
3 tuntia35€30€
2 tuntia33€28€
1 tunti30€25€
Arki-ilta ma-pe klo 16-2023€18€
2 päivää70€60€
3 päivää100€90€
Viikko (7pv)250€200€
Kausikortti350€250€
Yrityskortti500€
Ski Data ladattava kortti6€6e
Pienhissi€ilmainenilmainen

Alle 7-vuotiaat lapset vanhempien seurassa, kypärä päässä ilmaiseksi! Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin tässä olevien hintojen ja aikojen muutoksiin. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä, riippuen vallitsevasta säästä ja sesongista.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartun kortti, Virikesetelit, Tyky kuntosetelit, Virikepassi, e-passi, Eazy Break,  ja Mind & Body kortti käyvät meillä maksuvälineenä:

  • lipunmyynnissä
  • vuokraamossa
  • hiihtokoulussa

Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa vaihdossa.

Vuokraamo

AikuisetLapset alle 12 v ja seniorit
Suksi- tai lumilautasetti, sisältää kypärän
Koko päivä35 €30 €
3 tuntia30 €25 €
2 tuntia29 €24 €
1 tunti25 €20 €
Arki-ilta ma-pe klo 16-2023 €18 €
2 päivää60€50€
3 päivää80 €70 €
Viikko (7 pv)220 €180 €
Pelkkä kypärä/sauvat/lasit koko päivä5 €5 €

Hiihtokoulun hinnasto

Yksityistunti50 min/100 min45€/85€
Lisähenkilö+15€
Ryhmätunti50 min/100 min85€/125€
Koululaisryhmät50 min75€

Toiminta hisseillä

Antennit lukevat älykortin suoraan taskusta ja avaavat hissiportin. Säilytä korttia taskussasi mielellään vasemmalla puolella. Älä pidä kännykkää tai muita kortteja samassa taskussa. Kun korttisi maksettu aika on loppunut puomi ei avaudu, portin näyttöruutu ilmoittaa sen myös tekstinä.

Alle 7- vuotiaat, kypärä päässä, vanhempien seurassa voivat ohittaa lukulaitteen lasten portista. Jos korttiin tulee toimintahäiriö eikä portti aukene, ota yhteys lipunmyyntiin.

Mikäli laskettelijalla on sydämentahdistaja tulee lukija ohittaa lasten portista.

Korttien käyttöä valvotaan lipunmyynnissä olevista näyttöruuduista sekä hissimiesten valvontavaloista. Valvontajärjestelmä mm. estää aikuista laskemasta lasten lipulla. Myös henkilökohtaisten kausikorttien käyttöä valvotaan, joten omaa lippuansa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle. Mikäli lippujen väärinkäyttöä havaitaan on henkilökunnalla oikeus pidättää lippu määräajaksi tai kokonaan.

80 syytä hankkia Ski.fi-kortti

Ski.fi -kortti on aktiivisen laskettelijan etukortti. Kortti toimii puhelimella Gardu sovelluksessa.

Ota kaveri mukaan. Laskette kaikissa SHKY:n 80:ssä jäsenkeskuksessa yhden kerran kaudessa (päivän tai illan) yhden hissilipun hinnalla. Vaihtoehtoisesti saat 9 € alennuksen 2 – 7 päivän lipusta.

Entäpä jos ilahduttaisit ystävääsi – osta Ski.fi -kortti lahjaksi.

Kortin hinta on 45 euroa. Jos olet etuasiakas, tarkista mahdolliset lisäetusi. Kortti ladataan puhelimen Cardu -sovellukseen.

Lisätiedot ja tilaukset: www.ski.fi