Meillä on käytössä elektroninen Ski Data -hissilippujärjestelmä. Jos sinulla ei ole vielä ole Ski Data korttia, tulee sellainen hankkia. Hinta on 6 euroa. Samaan korttiin ladataan aina uusi voimassa oleva lippu. Säilytä kortti hyvin (vältä sitä saamasta lämpöä) ja muista ottaa se aina mukaasi kun tulet laskettelemaan. Jos korttiin tulee toimintahäiriö, se vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Suomessa voit samaan korttiin ladata hissilippuja useimmissa hiihtokeskuksissa. Kortti käy myös Ruotsissa, Norjassa ja useimmissa muissa Euroopan maissa. Jatkossa Ski Data kortteihin voi ladata lasketteluaikaa myös suoraan internetistä. Ellivuoressa voi ladata hissilippuja myös muista keskuksista ostettuihin Ski Data kortteihin! SkiData keskukset Suomessa: Ellivuori, Hiittenharju, Iso-Syöte, Kasurila, Laajis, Levi, Luosto Ski, Messilä, Mustavaara, Mustavuori, Olos, Ounasvaara, Pallas, Påminne, Peuramaa Ski, Pyhä, Ruka, Ruskotunturi, Ski Tornimäki, Suomutunturi, Tahko, Ukkohalla, Vihti Ski Center, Vuokatti ja Ylläs. Osa Ellivuoren korteista toimii myös Axess järjestelmässä.

Huom!

Hotellin puolen ala-asemalla ei ole lipunmyyntiä! Osta lippu päärinteen puolelta. Pyytäessäsi pääset myös hotellin hisseillä kerran maksutta ylös, jotta voit käydä ostamassa lipun päärinteen ala-asemalta.

Hissilippuja voit ostaa myös täältä.

Hinnasto 2022-2023

AikuisetLapset 7-11 v ja seniorit
Koko päivä40€35€
3 tuntia35€30€
2 tuntia33€28€
1 tunti30€25€
Arki-ilta ma-pe klo 16-2023€18€
2 päivää70€60€
3 päivää100€90€
Viikko (7pv)250€200€
Kausikortti350€250€
Yrityskortti500€
Ski Data ladattava kortti6€6€
Pienhissitilmainenilmainen

Huom! Lipunmyynti sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Alle 7-vuotiaat lapset vanhempien seurassa, kypärä päässä ilmaiseksi! Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin tässä olevien hintojen ja aikojen muutoksiin. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä, riippuen vallitsevasta säästä ja sesongista.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum kortti, Virikesetelit, Tyky kuntosetelit, Edenred kortti, e-passi, tyky online, Eazybreak, sekä Edenred ja Smartum mobiilimaksut käyvät meillä maksuvälineinä lipunmyynnissä, vuokraamossa ja hiihtokoulussa. Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa vaihdossa.