Hotelli Ellivuori

Hotellissa on peruskorjattuja huoneita ja huoneistoja. Jokaisessa huoneessa on wi-fi. Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa. Rakennuksessa ei ole hissiä. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Hotellin yhteydessä on myös Ravintola Ellivuori, jossa järjestyvät kokoukset, juhlat ja illanistujaiset.

Huomio! Saman päivän majoitus on mahdollista varata vain puhelimitse 03 519 23/vastaanotto. Vastaanotto palvelee ravintolan aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä >>

Katso lisää ja varaa.

 

Ellivuori Suites

Ellivuori Suites tarjoaa korkealuokkaista majoitusta järvinäköalalla ja omalla terassilla. Jokainen sviitti on ekologisesti rakennettu ja hyvin varusteltu.

Ravintola Ellivuori, Ski Center & Bike Park, aktiviteetit sekä välinevuokraus ovat aivan vieressä. Ulko-ovelta pääset lähes suoraan kuntopoluille, ladulle ja rinteeseen.

Huomio! Saman päivän majoitus on mahdollista varata vain puhelimitse 03 519 23/vastaanotto. Vastaanotto palvelee ravintolan aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä >>

Katso lisää ja varaa.

Chalet-huoneistot

Ellivuori Resortin järvenpuoleisella alueella on 6 chalet-huoneistoa. Jokainen huoneisto on hyvin varusteltu ja niissä on oma terassi.

Huoneistojen välittömässä läheisyydessä ovat Ravintola Ellivuori, Ski Center & Bike Park, aktiviteetit sekä välinevuokraus. Ulko-ovelta pääset lähes suoraan kuntopoluille ja ladulle.

Katso lisää ja varaa.

Hotellitasoiset huoneistot

Ellivuori Resortin hotellirakennuksessa on yksityisten omistamia hotellitasoisia huoneistoja. Osa huoneistoista on hiljattain remontoitu ja osasta löytyy joko terassi tai parveke.

Huoneistojen välittömässä läheisyydessä ovat Ravintola Ellivuori, Ski Center & Bike Park, aktiviteetit sekä välinevuokraus ja rakennuksen nurkalta pääset lähes suoraan kuntopoluille ja ladulle.

Katso lisää ja varaa.

Ellin poolit 1-5

Hotellitasoiset huoneistot Ellivuori Resortin yhteydessä.

Huoneistojen välittömässä läheisyydessä ovat Ravintola Ellivuori, Ski Center & Bike Park, aktiviteetit sekä välinevuokraus ja rakennuksen nurkalta pääset lähes suoraan kuntopoluille ja ladulle.

Ellin pooli 1

Ellin pooli 2

Ellin pooli 3

Ellin pooli 4

Ellin pooli 5

Lisätietoja Tapio Myllymaa, tapiomyllytapio@gmail.com

tai puh. 0405121362

VuoriCaravan

Leirintäalue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, Kokemäenjoen vesistön läheisyydessä. Samaisella Ellivuori Resortin alueella sijaitsevat mm. laskettelukeskus ja bike park sekä Hotel & Ravintola Ellivuori palveluineen.

Leirintäaluee tarjoaa täyden palvelun leiriytymistä ympäri vuoden monipuolisten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien ääreltä.

Katso lisää ja varaa.

Huvilat

Korkeatasoista huvilamajoitusta hulppeissa maisemissa. Huvilat soveltuvat hyvin pienimuotoisiin kokouksiin sekä yksityisiin perhejuhliin.

Kaikki huvilat ovat aktiviteettien ja ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä. Osassa huviloista on lisäksi oma laituri ja poreallas.

Huvilaan on mahdollista tilata tarjoilut Hotelli Ellivuoresta.

Villa Aalto

Tilaa 340 m² kahdessa kerroksessa (saunaosasto mukaan lukien). Majoitustilaa on 8 + 4 henkilölle.

Päärakennuksessa on 4 makuuhuonetta ja 4 wc:tä. Saunarakennuksessa on myös majoitustilaa ja suihku/wc/sauna. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä.

Katso lisää ja varaa.

 

Villa Satuniemi

Mökissä on 3 makuuhuonetta, joissa 4 vuodetta + parivuode. Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappi, pakastinkaappi, mikroaaltouuni, keraaminen liesi ja astiasto 6 hengelle. Huvilan saunassa on ikikiuas ja muotolauteet sekä 2 suihkua.

Rakennusta ympäröi lasitettu terassi, josta voi ihailla kaunista Rautaveden maisemaa. Huvilalla on oma ranta laitureineen ilta-auringon suuntaan.

Katso lisää ja varaa.

RantaVilla

Tyylikäs huvila ainutlaatuisella paikalla – omassa rauhassa järven rannalla, keskellä kaikkea. Isompien ryhmien kokousmajoitukseen RantaVilla on ihanteellinen: kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa on erilliset sängyt. Majoituskapasiteetti 12 + 4 hlöä. Tilat kahdessa kerroksessa n. 220 m2. Terassialaa n. 250 m2.

Huvilan saunasta järvinäkymät ja löylyjen välissä voi rentoutua ulkoporealtaassa tai käydä järvessä uimassa. Huvilalla on oma laituri.

Katso lisää ja varaa.

PerheVilla

Majoituspaikkoja 6 + 2. Ruokailu- ja keittiötila yhdistyy olohuoneeseen. Täydellinen astiasto, netti, TV, bluetooth-soundbar, nopea valokuitu / Wi-fi.

Terassitiloja n. 60m2, sähkögrilli sekä ulkoporeallas (lisämaksusta).

Liikuntapaikat sekä ulkoilureitit lähtevät suoraan ovelta. Laskettelurinteeseen pääsee suksilla suoraan huvilalta.

Katso lisää ja varaa.

Mökit

Satuniemi

Honkarakenteen 80m2 lomamökki ympärivuotiseen lomailuun Ellivuoren Satuniemessä. Makuuhuoneessa parivuode, alakerroksessa vuode ja parvella 4 vuodetta ja 2 varapatjaa. Mökki kolmessa tasossa (alakerta, keskikerros + parvi), 2x wc, sauna. Ilmalämpöpumppu, lattialämmitys, nopea WLAN-nettiyhteys, WIFI- TV, DVD, kuivauskaappi, astianpesukone, pyykinpesukone, autokatos, koneellinen ilmanvaihto, takka, 2 syöttötuolia ja 2 matkasänkyä ym. Mahdollisuus lainata venepaikkaa mökin edestä.

Katso lisää ja varaa

Satuniemi

Viihtyisä lomamökki Ellivuoren Satuniemessä keskellä alueen monipuolisia aktiviteetteja. Ellivuori Resortin palvelut ovat aivan vieressä. Asvaltoidulle pihalle mahtuu tarvittaessa neljä autoa ja matkatavarat saat autosta suoraan ulko-ovelle.

Tila

Mökissä on 4 varsinaista vuodepaikkaa ja yksi lasten makuupaikka. Lisämaksusta 1-2 paikkaa vuodesohvassa. Portaissa irroitettava lasten portti. Syöttötuoli. Heti valmis -kiuas saunassa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapahtumista, tarjouksista sekä tuoreimmista kuulumisista

Bike