Hinnasto 2023-2024

AikuisetLapset 7-11 v ja seniorit
Koko päivä40€35€
3 tuntia35€30€
2 tuntia33€28€
1 tunti30€25€
Arki-ilta ma-pe klo 16-2023€18€
2 päivää70€60€
3 päivää100€90€
Viikko (7pv)250€200€
Kausikortti390€290€
Yrityskortti550€
Ski Data ladattava kortti7€7€
Pienhissitilmainenilmainen

Hissilippuja voit ostaa myös verkkokaupastamme

Smartum, Edenred ja Epassi käyvät maksuvälineenä lipunmyynnissä. Fyysisiä liikuntaseteleitä emme vastaanota 1.1.2024 alkaen.

Huom!

Hotellin puolen ala-asemalla ei ole lipunmyyntiä! Osta lippu päärinteen puolelta. Pyytäessäsi pääset myös hotellin hisseillä kerran maksutta ylös, jotta voit käydä ostamassa lipun päärinteen ala-asemalta.

 

Opiskelijat

Torstaisin opiskelijat saavat iltalipun (klo 16-20) 15 eurolla. Opiskelijakortti esitettävä lipunmyynnissä.

Tietoa lipuista

Alle 7-vuotiaat lapset vanhempien seurassa, kypärä päässä ilmaiseksi!

 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Pidätämme oikeuden kaikkiin tässä olevien hintojen ja aikojen muutoksiin.
 • Hissiliput ovat henkilökohtaisia ja niiden myyminen ja luovuttaminen edelleen on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti. Noudatamme Hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.
 • Pidätämme myös oikeuden päättää, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä, riippuen vallitsevasta säästä ja sesongista.
 • Edenred -kortti sekä e-passi,  Smartum Pay ja Edenred -mobiili käyvät meillä maksuvälineenä:
  • lipunmyynnissä
  • vuokraamossa
  • hiihtokoulussa
 • EMME OTA VASTAAN LIIKUNTASETELEITÄ 1.1.2024 alkaen

Toiminta hisseillä

Antennit lukevat älykortin suoraan taskusta ja avaavat hissiportin. Säilytä korttia taskussasi mielellään vasemmalla puolella. Älä pidä kännykkää tai muita kortteja samassa taskussa. Kun korttisi maksettu aika on loppunut, puomi ei avaudu. Portin näyttöruutu ilmoittaa sen myös tekstinä.

Alle 7- vuotiaat, kypärä päässä, vanhempien seurassa voivat ohittaa lukulaitteen lasten portista. Jos korttiin tulee toimintahäiriö eikä portti aukene, ota yhteys lipunmyyntiin.

Mikäli laskettelijalla on sydämentahdistaja tulee lukija ohittaa lasten portista.

Korttien käyttöä valvotaan lipunmyynnissä olevista näyttöruuduista sekä hissimiesten valvontakopeista. Valvontajärjestelmä mm. estää aikuista laskemasta lasten lipulla. Myös henkilökohtaisten kausikorttien käyttöä valvotaan, joten omaa lippuansa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle. Mikäli lippujen väärinkäyttöä havaitaan, on henkilökunnalla oikeus pidättää lippu määräajaksi tai kokonaan.

 

Hissilippujärjestelmä

Meillä on käytössä elektroninen Ski Data -hissilippujärjestelmä. Jos sinulla ei ole vielä ole Ski Data korttia, tulee sellainen hankkia. Hinta on 7 euroa. Samaan korttiin ladataan aina uusi voimassa oleva lippu. Säilytä kortti hyvin (vältä sitä saamasta lämpöä) ja muista ottaa se aina mukaasi kun tulet laskettelemaan. Jos korttiin tulee toimintahäiriö, se vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Suomessa voit samaan korttiin ladata hissilippuja useimmissa hiihtokeskuksissa. Kortti käy myös Ruotsissa, Norjassa ja useimmissa muissa Euroopan maissa. Jatkossa Ski Data kortteihin voi ladata lasketteluaikaa myös suoraan internetistä. Ellivuoressa voi ladata hissilippuja myös muista keskuksista ostettuihin Ski Data kortteihin! SkiData keskukset Suomessa: Ellivuori, Hiittenharju, Iso-Syöte, Kasurila, Laajis, Levi, Luosto Ski, Messilä, Mustavaara, Mustavuori, Olos, Ounasvaara, Pallas, Påminne, Peuramaa Ski, Pyhä, Ruka, Ruskotunturi, Ski Tornimäki, Suomutunturi, Tahko, Ukkohalla, Vihti Ski Center, Vuokatti ja Ylläs. Osa Ellivuoren korteista toimii myös Axess järjestelmässä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapahtumista, tarjouksista sekä tuoreimmista kuulumisista

Bike