Ellivuoren talvikausikorttien ennakkomyynti kaudelle 2023-2024 toimitusehdot:

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja talvikaudelle 2023/2024. Kausikortin hinta kampanjassa on 149 eur, hinta on sama kaikille yli 7 vuotiaille (hinta ei sisällä ladattavaa sirukorttia) Huom! alle 7v lapset, kypärä päässä laskevat Ellivuoren kaikissa rinteissä vanhemman seurassa maksutta. Kampanja päättyy 30.11.2023  (Kausikorttien normaalihinnat: aikuiset 350 eur, lapset alle 12v 250 eur)

Asiakkaan ostaessa kampanjan kausikortit kaudelle 2023/2024 sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Ellivuorella on oikeus rajata kausikorttien maksimimäärä haluamaansa määrään.
 2. Asiakkaan tulee ostaa kausikortti Ellivuori Ski Centerin verkkokaupassa osoitteessa ellivuori.fi  Ostaessaan kausikortin asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
 3. Kampanja päättyy 30.11.2023. Ellivuorella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
 4. Tilaaja saa varauksesta vahvistuksen sähköpostiinsa.
 5. Kausikortti ladataan Ski Data hissilippujärjestelmässä toimivalle latauskortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, voi sen varata kausikorttivarauksen yhteydessä tai ostaa lipunmyynnistä kausikorttia noudettaessa. Hinta 6 eur.
 6. Kausikortin maksaminen. Kausikortit maksetaan verkkokaupassa luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.  Kortin voi maksaa myös e-passilla tai Smartum Pay maksuna.  Mikäli ostaja haluaa käyttää kortin maksuun Edenrediä, ostajan on otettava yhteyttä: ski@ellivuori.fi tai 010-8395411.
 7. Maksettu kausikortti on voimassa kaikissa Ellivuoren rinteissä talven 2023/2024 kaikkina päivinä ja iltoina siitä alkaen kun rinteet saadaan avattua. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä noudettaessa korttiin otetaan kuva kortin haltijasta. Korttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön, väärinkäytöksistä seuraa kortin pidättäminen.
 8. Rinne- ja hissisääntöjen rikkominen tai henkilökunnan kehotusten noudattamatta jättäminen voi myös johtaa kausikortin pidättämiseen.
 9. Kausikortin suhteen noudatetaan Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia toimitusehtoja. SHKY:n ehdot päivitetty 8.12.2009

Ellivuoren kesäkausikorttien myynnin toimitusehdot kesälle 2024:

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja kesäkaudelle 2023. Kausikortin hinta on 199 €.

Asiakkaan varatessa kampanjan kausikortit kesäkaudelle 2023 sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Ellivuorella on oikeus rajata kausikorttien maksimimäärä haluamaansa määrään.
 2. Asiakkaan tulee ostaa kausikortti Ellivuori Ski Centerin verkkokaupassa osoitteessa ellivuori.fi . Ostaessaan kausikortin asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
 3. Tilaaja saa varauksesta vahvistuksen sähköpostiinsa.
 4. Kausikortti ladataan Ski Data hissilippujärjestelmässä toimivalle latauskortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, voi sen varata kausikorttivarauksen yhteydessä tai ostaa lipunmyynnistä kausikorttia noudettaessa. Hinta 6 eur.
 5. Kausikortin maksaminen. Kausikortit maksetaan verkkokaupassa luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.  Kortin voi maksaa myös e-passilla tai Smartum Pay maksuna. Mikäli ostaja haluaa käyttää kortin maksuun Edenrediä, ostajan on otettava yhteyttä: ski@ellivuori.fi tai 010-8395411.
 6. Maksettu kausikortti on voimassa Ellivuori Bike Parkissa kesän 2024 kaikkina päivinä ja iltoina siitä alkaen kun rinteet saadaan avattua. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä noudettaessa korttiin otetaan kuva kortin haltijasta. Korttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön, väärinkäytöksistä seuraa kortin pidättäminen!
 7. Bike Park -sääntöjen rikkominen tai henkilökunnan kehotusten noudattamatta jättäminen voi myös johtaa kausikortin pidättämiseen.
 8. Kausikortin suhteen noudatetaan Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä bike parkin sopimusehtoja. SHKY:n ehdot päivitetty 18.10.2019

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapahtumista, tarjouksista sekä tuoreimmista kuulumisista

Bike