Ellivuoren kausikorttikampanja osa 3.  2020-2021 toimitusehdot:

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Ellivuori Ski Center Oy:n kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Ellivuori Ski Center Oy (myöhemmin Ellivuori) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas)

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja talvikaudelle 2020/2021. Kausikortin hinta kampanjassa on 149 eur, hinta on sama kaikille yli 7 vuotiaille (hinta ei sisällä ladattavaa sirukorttia) Huom ! alle 7v lapset, kypärä päässä laskevat Ellivuoren kaikissa rinteissä vanhemman seurassa maksutta. Kampanja alkaa  7.9.2020 ja päättyy 30.11.2020.  (Kausikorttien normaalihinnat: aikuiset 350 eur, lapset alle 12v 260 eur)

Asiakkaan varatessa kampanjan kausikortit kaudelle 2020/2021 sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

  1. Ellivuorella on oikeus rajata kausikorttivarausten maksimimäärä haluamaansa varausmäärään.
  2. Asiakkaan tulee varata kausikortti Ellivuoren nettisivun lomakkeella osoitteessa ellivuori.fi Varatessaan kausikortin asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
  3. Kampanja päättyy 30.11.2020. Ellivuorella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
  4. Tilaaja saa varauksesta vahvistuksen sähköpostiinsa.
  5. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kausikortin kampanjahintaan 149 eur.
  6. Kausikortti ladataan Ski Data hissilippujärjestelmässä toimivalle latauskortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, voi sen varata kausikorttivarauksen yhteydessä tai ostaa lipunmyynnistä kausikorttia noudettaessa. Hinta 6 eur.
  7. Kausikortin maksaminen.  Ellivuori lähettää laskun tai maksulinkin asiakkaan varauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kausikortit laskutetaan  joulukuussa 2020.   Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojalain mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei maksa kausikorttia kahden huomautuksen jälkeen on Ellivuorella oikeus laittaa saatava perintään !
  8. Maksu tulee suorittaa verkkopankkimaksuna asiakkaalle lähetetyn laskun mukaan. Lasku lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas haluaa maksaa kausikortin Smartum, Virike, Tyky seteleillä, tulee setelit toimittaa paikan päälle tai postittaa. Maksut Smartum tai Edenred korteilla voi suorittaa maksusovelluksella mobiilimaksuina. Tyky online, e-passi ja Eazy Break maksut voidaan hoitaa etänä. Kausikortin varauksen yhteydessä voi ilmoittaa maksutavan.
  9. Maksettu kausikortti on voimassa kaikissa Ellivuoren rinteissä talven 2020/2021 kaikkina päivinä ja iltoina siitä alkaen kun rinteet saadaan avattua. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä noudettaessa korttiin otetaan kuva kortin haltijasta. Korttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön, väärinkäytöksistä seuraa kortin pidättäminen ! Kausikortin suhteen noudatetaan Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia toimitusehtoja. SHKY:n ehdot päivitetty 8.12.2009.